Att elda med ved är en gammal tradition som på senare år har ökat. kanske mest beroende på att el och oljepriserna stigit men även att det i många nybyggda småhus finns en braskamin. I nybyggda hus är ofta kaminen centralt placerad och sprider go värme i hela huset. I äldre hus har man kanske monterat en värmepump och lite extra tillskott av värme är skönt en kall och ruggig dag. När det blir kallt och rått inne är det alltid skönt med en brasa oavsett om huset är nytt eller gammalt.

Vedpriset är mycket konkurrenskraftigt jämfört med el och olja och dessutom ett utmärkt miljöval.

Detta har Odensala ved tagit fakta på och vill göra det enkelt för vedeldaren att spara el/olja men framförallt skapa en möjlighet att mysa med en brasa till vardags.

Vår affärside är att du skall kunna prenumererera på veden, du som kund skall inte behöva lagra hela ditt vinterbehov hemma, det gör vi åt dig!

Vi levererar veden i 1m3 säckar på pall som vi ställer på av dig anvisad plats. Sen skall du bara njuta, hämta in en korg torr ved, känna doften av björknäver och njuta av värmen och låta blicken sjunka in i flammorna. Samtidigt så stannar elmätaren, detta är dubbel glädje.

Se här om vi levererar till dig. Ange postnummer: