Rea!

Björken (15 st 40 Liters säckar) ca 1 m3

1,650.00 kr

Torr björkved 30 cm i 40 L nätsäck
Denna björkved har en max fukthalt på 15% och ett energivärde på 2650 Kwh. Björkveden är vår populäraste vedsort som fungerar lika bra till att värma upp huset samt använda till bakning. Många pizzerior använder just björkved för att baka pizzor.

Leverantör: Vedmästarna

Veden kan även hämtas i Gråbo.

 

Beställ 1 m3 torr björkved i 40 L säckar. Maximalt kan man köpa 5 m3 = 75 säckar (pga leveransmöjligheter och plats på transport). Observera att det är stjälpt mått och att leveranstiden kan vara allt mellan någon dag- 6 veckor beroende på hur mycket leverantören i fråga har att göra!

Även fraktkostnaden kan justeras uppåt om man bor längre bort än 50 km från Lerumsområdet.

Får du ingen träff på ort/postnummer?

Om du inte får träff på din ort eller postnummer finns det i dagsläget ingen leverantör på vår sida som kan leverera produkter till dig. Vi uppdaterar sajten allt eftersom leverantörerna får ved i lager (gäller både torr och nyklyvd). OBSERVERA ATT VEDEN ÄR (TYP) SLUT i stora delar av landet. Speciellt i trakterna söder om Göteborg är det väldigt illa ställt med tillgång under 2022. Med andra ord, i SKÅNE har jag ingen leverantör som har ved kvar, om det inte står så på hemsidan.