Fyll i ditt postnummer och klicka på ”SÖK”

OBS: Om inga produkter hittas vid sökning är det tyvärr slut för säsongen på din ort. Vi kan tyvärr inte hjälpa er via mail/telefon utan de produkter som finns på webben är de aktuella.

Sveriges största marknadsplats för ved

Med våra anslutna lokala vedleverantörer säljer och levererar vi ved till stora delar av Sverige. Vi täcker in de mest tätbefolkade delarna av Sverige och målet är att kunna leverera ved till hela landet.

Köp ved här från din lokala vedleverantör!

Vi har samlat Sveriges vedhandlare i en butik. Köp ved direkt på vedoved.se från olika vedleverantörer där du bor.
Sveriges vedleverantörer samlade på en plats.

Z

Smart, enkelt & smidigt

Z

Få din ved hemlevererad

Z

Faktura eller kort

Sveriges vedleverantörer samlade på en plats

Ska du köpa ved? Köp direkt på vedoved.se från olika leverantörer där du bor. Sveriges vedleverantörer samlade på en plats.

Billig ved, kvalitetsved, björkved…

Här hittar du ved och leverantörer som passar dina önskemål. Se vilka vedleverantörer som finns där du bor. Läs mer och be om en offert.

Smart, enkelt och smidigt!

Du kan spara mycket pengar, tid och energi på ett smart vedinköp. Hämta själv eller hemleverans, välj det som passar dig bäst.

Vi söker fler leverantörer!

Levererar er företag ved eller pellets och vill ha nya kunder?
Då ska ni ansluta er till vedoved.se. Vi söker nu leverantörer till Småland, Dalarna, Hälsingland och Värmland.

Vi levererar ved till stora delar av Sverige

Med våra anslutna lokala vedleverantörer levererar vi ved till stora delar av Sverige. Vi säljer och levererar ved till exempelvis Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping och Norrköping. Ange ditt postnummer ovan och klicka på sök för att se om vi levererar ved till ditt postnummer.

Är du vedhandlare eller vedproducent och vill sälja ved på vedoved.se – Sveriges största marknadsplats för ved, så kontakta oss så berättar vi mer.

Sajten vedoved.se drivs av Tengwall Paradise Event & Design AB.

Får du ingen träff på ort/postnummer?

Om du inte får träff på din ort eller postnummer finns det i dagsläget ingen leverantör på vår sida som kan leverera produkter till dig. Vi uppdaterar sajten allt eftersom leverantörerna får ved i lager (gäller både torr och nyklyvd). OBSERVERA ATT VEDEN ÄR (TYP) SLUT i stora delar av landet. Speciellt i trakterna söder om Göteborg är det väldigt illa ställt med tillgång under 2022. Med andra ord, i SKÅNE har jag ingen leverantör som har ved kvar, om det inte står så på hemsidan.