Grill- och Rökved 1m3 (ek)

2,350.00 kr

Grill- och Rökved av toppkvalitet!

Veden har cirka 15-20% i fuktighet. Den här veden är effektiv och brinner lite långsammare än vanlig ved. Vi har testat oss fram för att hitta en bra smakprofil. Detta är torr röd ekved (amerikanska redwood odlad i Sverige) som är kluven i lagom stora klabbar för att passa både smoker och brasa. Du kan även göra den till än mindre bitar för att den ska passa bra i tex  en vedeldad pizzaugn (ek har betydligt mer energi än många andra lättare träslag såsom björk).

Veden är lavad och förpackad i 1 kubiks plastförpackning.

Leverantör: Häglinge Ved

Kategori:

Beskrivning

Häglinge Ved är ett företag som värnar om miljön! Ekologisk och förnyelsebar energi, våra produkter produceras med miljövänlig el! Företaget grundades år 2001 av Thord Andersson och har en verksamhet med försäljning av ved, pellets och virke (lärkträ) samt golv.

Får du ingen träff på ort/postnummer?

Om du inte får träff på din ort eller postnummer finns det i dagsläget ingen leverantör på vår sida som kan leverera produkter till dig. Vi uppdaterar sajten allt eftersom leverantörerna får ved i lager (gäller både torr och nyklyvd). Om du vill att vi ska ge dig en vedoffert - maila Namn, Adress och Önskemål (vedtyp och mängd) till info@vedoved.se så ska vi se vad vi kan hitta.